Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ελαιογραφία,50χ70

3 σχόλια:

  1. Σου κάνω ποδαρικό; λένε οτι είμαι τυχερή σ' αυτό!Δικοί σου οι πίνακες; πραγματικά υπέροχοι, ιδιαίτερα τα χρώματα τους.Καλώς σε βρήκα φίλη μου, πανέμορφο μπλοκόσπιτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεωργία μου.........
    Την καλημέρα μου καλή μου κοπέλα!
    Πόσο χάρηκα...που είδα το μύνημά σου,δεν μπορείς να φαντασθείς.Ξέρεις,είμαι η Λίαντα που είχα το blog,Σκέψεις με χρώμα και Ποικιλία γεύσεων,τα΄οποία κατήργησα,γιατί κάποιος τα έχει μπλοκάρει.Τώρα,έκανα μία δοκιμή,να δω πως θα λειτουργήσει.......αυτό.Ελπίζω να θυμάσαι.που είχαμε συναντηθεί και εντελώς τυχαία....στο ΜΑΚΡΟ.
    Πάντα σε διάβαζα και δεν μου έχει ξεφύγει τίποτα,από όλα όσα πέρασες,αλλά δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου,με τα παλιά μου blogs.
    Tο ίδιο,μου στοίχισε,ότι έχασα την επαφή με την ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ,που είχαμε μία ιδιαίτερη επαφή.Ελπίζω να της πεις τι συμβαίνει,αν και ξέρω ότι κι εκείνη,δεν μπαίνει τελευταία,λόγω ασθένειας.
    Έχεις την αγάπη μου και την εκτίμησή μου...!
    Τους χαιρετισμούς μου στον Δημήτρη σου και να σας ζήσει το νέο μέλος στην οικογένεια,που είναι και κουκλί,απ'ότι είδα.....
    Λία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμάζω τη δουλειά και το κουράγιο σου. Συνέχισε όσο καλύτερα μπορείς, αυτό το ωραίο 'ταξίδι' που άρχισες. Χριστός Ανέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή